miercuri, 3 februarie 2016

Weight loss motivation&inspiration

Buna dragelor dupa cum stiti sunt in plin proces de transformare, slabire si remodelare corporala-detalii despre cum am reusit sa ma ingras si ce fac concret pentru a slabi va voi povesti in aprilie-mai, cu tot cu poze before and after;dar astazi va prezint cateva idei despre unde gasesc eu inspiratie.

Si este 100% adevarat, deci trebuie sa avem grija de corpul pe care il avem-nu stiu daca am cititoare-prietene ( asa imi place sa va numesc) care se confrunta cu kilograme in plus dar pentru mine totul porneste de la psihic-pana cand nu m am hotarat si nu m am motivat zicandu mi ca asa nu se mai poate,nimic nu a avut efect!
Si nu este 70% dieta si 30% antrenamente-este 100% regim, 100% antrenament si 100% pasiune si suflet!
Sa incepem cu regimul, nu trebuie sa fie o dieta ci un stil de viata pentru ca nu are termen de valabilitate-scopul e sa incepi acum si sa te hranesti sanatos toata viata!
CREDETI MA  nici o prajitura, ciocolata nu iti ofera atatea satisfactii cate vei avea cand incepi sa vezi rezultate,cand incepe sa ti placa de tine si sa nu mai eviti sa  te uiti in oglinda, cand iti poti gasi haine in toate magazinele nu doar cele cu marimi mai mari...
Acum sa trecem la cateva reailty show uri din strainatate care ma motiveaza, atunci cand nu am chef nu mai pot sau caut tot felul de scuze-gasesc un episod nou si asta e tot ce am nevoie-daca acesti oameni reusesc sa slabeasca peste 100 kg pot si eu!
The Biggest Looser este la al 17 sezon, principiul este urmatorul vin 10 cupluri/prietene/frati care vor fi impartiti in 2 echipe care vor lucra cu 2 antrenori-in fiecare saptamana cel care pierde  cel mai putin in greutate poate fi eliminat ( plus sunt tot felul de competitii si tentatii banesti ).

Pe una din cei 2 antrenori o urmaresc si pe facebook caci posteaza mereu filmulete cu antrenamente scurte si extrem de eficiente!
Extreme weight loss, un alt format-2 concurenti 1 an-primele 3 luni le petrece in tabara cu cei 2 antrenori ( intrati pe pagina lui Heidi Powell ) , apoi 6 luni acasa , apoi daca se califica au parte de interventia de eliminare a pielii in excess si finalul-ajung de nerecunoscut!
My diet is better than yours, 5 concurenti-5 antrenori si rezultate evaluate saptamanal!
Fit to fat to Fit, asta e o emisiune tare faina-antrenorul este pus sa se ingrase 30-40 kg si apoi lucreaza cot la cot cu clientul, foarte tare ideea -ar fi buna de aplicat pentru unii antrenori si nutritionisti din cei pe care am avut ghinionul sa i cunosc!
O emisiune interesanta ruseasca este urmatoare-daca stiti limba , cu siguranta va va cuceri:
Ar fi foarte interesant sa apara si la noi astfel de tv show uri, sau macar sa zicem salile mari de fitness si acele minunate cabinete de nutritie sa faca cateva fapte bune si sa ia cazuri pro bono si sa se ocupe ajutand niste oameni care nu pot reusi singuri sau nu si permit si nu detin informatiile corecte!
2 pagini pe care le urmaresc pe facebook:

Singurul site romanesc care imi place cum este structurat si eficienta exercitiilor este cel al Mihaelei Murgu:

Cam acestea sunt izvoarele mele de inspiratie si motivatie, pentru voi care sunt?



6 comentarii:

  1. Pentru mine, tu esti cel mai bun exemplu si stiu de ce zic asta..
    Eu sunt in zilele in care trebuie sa-mi schimb viata din punctul asta de vedere.. in care trebuie sa pun punct. Si nu o fac. Iar dau gres.. si mananc seara (de exemplu).
    Dar.. sper s-o fac ca nu e de bine.

    Ce frumos ai zis aici.. ai mare dreptate.. :
    Ar fi foarte interesant sa apara si la noi astfel de tv show uri, sau macar sa zicem salile mari de fitness si acele minunate cabinete de nutritie sa faca cateva fapte bune si sa ia cazuri pro bono si sa se ocupe ajutand niste oameni care nu pot reusi singuri sau nu si permit si nu detin informatiile corecte!
    Darn.. Doamne ajuta.. totul va fi spre bine. Totul incepe de la mine..
    Te imbratisez si nu stii cat de mult iti multumesc pentru aceste informatii!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai atins punctul slab la mine. Tot timpul am fost mai plinuta, mi-as dori sa ajung din nou la masura 40, acuma port 42 care ma cam strange deja :)) Am ajuns la cod rosu. Se observa cand nu ma mai tin de sport. Emisiunea lui Chris Powel o urmaresc si eu.
    Sunt tare curioasa in aprilie ce ne vei povesti si atunci am sa iti spun si eu daca am slabit intre timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da ..si eu stiu ca daca trebuie sa dau vreo 7-8 kg pe care le-am acumulat din cauza mancarii cam nesanatoase , la toate orele posibile ..din cauza programului incarcat ..trebuie sa-mi porneasca comanda de sus ..adica de la computerul central - creierul. Nu-mi plac salile de sport din Romania , in care miroase a sudoare incinsa. Imi place sa merg in ritm alert afara , in aer liber. Am sa ma folosesc de ceea ce imi place ..alfel creierul meu o va lua ca pe o corvoada. La hrana va fi mai greu , pentru ca papilele gustative imi vor cere placintele, covrigi calzi cu mac , inghetata de vanilie, pufuleti cu arahide ..si niscaiva M & M cu arahide :))) Deci acolo va trebui vointa multa !!! succes tuturor in lupta asta nemiloasa !! :))) hugs ***

    RăspundețiȘtergere
  4. De cand ma stiu am avut probleme cu greutate. Ba slabesc mult si arat foarte bine, ba ma ingras. Niciodata nu am fost constanta. La mine e si un dereglaj hormonal, am si niste probleme ginecologice, dar oricum asta nu e o scuza. De sanatos pot spune ca mananc sanatos in proportie de 80%. Insa nu fac miscare si dulciurile sunt marea mea slabiciune. Dupa nastere am ramas cu niste kg bune in plus si astept sa se faca frumos afara, sa fac plimbari lungi cu bebele. Macar asa mai fac si eu niste miscare.

    RăspundețiȘtergere
  5. De cand ma stiu am avut probleme cu greutate. Ba slabesc mult si arat foarte bine, ba ma ingras. Niciodata nu am fost constanta. La mine e si un dereglaj hormonal, am si niste probleme ginecologice, dar oricum asta nu e o scuza. De sanatos pot spune ca mananc sanatos in proportie de 80%. Insa nu fac miscare si dulciurile sunt marea mea slabiciune. Dupa nastere am ramas cu niste kg bune in plus si astept sa se faca frumos afara, sa fac plimbari lungi cu bebele. Macar asa mai fac si eu niste miscare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu m-am apucat recent de sport, acasa, ma dezamagesc ca nu am motivatie suficienta, dar sper sa ma pun pe treaba rapid. pentru sanatate fac asta si sper sa imi iasa. Nu ma pot abtine de la dulciuri, macar o bombonica sa mananc pe zi:D chiar am sa urmaresc si eu ce urmaresti tu./ Multumim de informatii. pupici:*

    RăspundețiȘtergere