joi, 28 septembrie 2017

Body care empties



Well hello again darlings, inca o postare empties de data aceasta cu produse pentru corp terminate.

Acestea sunt produsele, am adunat ceva voi imparti si de data aceasta postarea in 2 parti, respectiv 2 poze.

Prima categorie geluri de dus :
Rezerva 750 ml Dettol Lavanda  a fost prezent in baia mea pe parcursul ultimelor 3-4 luni, miros discret de lavantica si eficienta brandul Dettol l au facut un aliat de nadejde in curatarea si dezinfectarea mainilor!
Dr Organic Aloe Vera gel de dus hidratant si revitalizant, foarte placut dar deloc spornic.
Verveine L occitane gel de dus, este una din aromele mele preferate all times, foarte eficient si curata foarte bine, lasand o aroma discreta extrem de rezistenta.
Rampal Latour bio sampon si gel de dus Lavanda si maslin, un produs foarte spornic, l am folosit ca si gel de dus mai ales, curata delicat, face multa spuma si lasa aroma de lavanda sa bantuie tegumentele :)
Yves Rocher Cle Vegetale Exfoliante  un scrub cu extracet vegetale care mi a placut tare mult, din pacate nu se mai gaseste pe piata :(
Am reusit sa termin 2 produse pentru ingiena intima:
Imacul'eau si Lactacyd sunt 2 lotiuni preferate pe care le folosesc alternativ si de care sunt tare tare multumita!
Am terminat 2 creme de maini:
Clarins creme jeunesse des mains cu extract de ceai verde , una din editiile limitate ale verii trecute; m am bucurat tare sa o regasesc la Douglas.
Panier de Sens Lavande Relaxante este brandul pe care l am descoperit pe Vivre, si momentan imi place tare mult, aceasta crema cu  lavanda a fost extrem de reusita si hidratanta!
Am terminat 2 paste de dinti:
Sensodyne Whitening all time favourite, o folosesc prin rotatie cu alte paste de dinti
Elgydium antiplaque este o marca recent aparuta pe piata , a brand ului Pierre Fabre mi a fost recomandata de farmacista spitalului nostru si mi a placut tare mult, acum am achizitionat s varianta cu efect de albire:)
Collistar Capsule anticelulitice varianta mini ,acele capsule/lacrimi cu cafeina concentrata si escina -foarte faine, eficiente-doar trebuie sa te tii de treaba si sa le aplici cu putin masaj!
Garnier mineral Action Control Thermic 72h ,un perspirant fara alcool, fara parabeni, rezistent la 45oC, mi a placut mult caci a fost de neegalat pe timpul caniculei de vara.

Acestea au fost produsele consumate, astept recomandari sa provocari de la voi-dragele mele cititoare, va multtumesc ca ati ramas alaturi de mine si sper sa ma cititi in continuare!

4 comentarii:

  1. Gelul de dus de la L'Occitane este si printre favoritele mele!

    RăspundețiȘtergere
  2. As incerca si eu mai multe geluri de dus, dar stocul de la Yves Roche pare fara fund :))
    La capitolul produse de corp am folosit doar Body Sorbeturile de la The Body Shop si lotiunea de corp tot de la ein gana lor de Craciun de anul trecut (aropo, presimt ca urmeaza alte tentatii carora nu le voi putea rezista :D)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ola la, cate empties! Si eu am folosit in vara gelul de dus de la L'Occitane cu verbina, acuma am trecut pe arome mai spicy.
    Cati stiu ca iti plac deodorantele Gerovital H3 si iti recomand noua gama Gerovital Plant, sunt la fel de delicate cu pielea, au si variante mini, deci supeer. Fancy e aroma mea preferata, e putin mai dulce fructat.
    Iti mai recomand pt maini crema Cien Q10 cu Spf 10, surprinzator de buna si un balsam de buze tot Cien cu ambalaj bleu deschis, cel clasic. Am ramas masca sa descopar produse asa bune la un pret mic.
    Te puuuup si ai grija de tine. Astept sa ne mai scrii <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi place verbina, dar nu mai mult ca lavanda. <3 Din pacate, la mine, Collistar ul nu a functionat impotriva celulitei, dar nici nu cred ca l-am aplicat corect.

    RăspundețiȘtergere