joi, 28 septembrie 2017

Make up empties

 Salutare dragilor, dupa cum am anuntat de ieri urmeaza cateva postari cu produse consumate, le am grupat pe categorii ca sa fie mai usor..de citit pentru voi si de scris pentru mine.
La categoria machiaj au fost cateva produse:





Am reusit sa termin 3 recipiente de Dizolvant pentru unghii de la Melkior  cu acetona, este produsul absolut preferat din categoria sa-din pacate nu avem Melkior in Sibiu, dar odata la cateva luni am grija sa mi reinoiesc stocul!
Am reusit sa termin parfumul BVLGARI OMNIA PARAIBA , este a doua oara cand l am cumparat si cu siguranta voi reveni la acesta cand mi se face dor de aroma absolut inconfundabila!
La capitolul mascara -am cateva produse terminate:
Lancome gradiose -un rimel cu care nu prea m am inteles, desi l am folosit -probabil datorita manerului mai dificil de manevrat:(
Yves Rocher Sexy Pulp unul din rimelurile preferate ale tuturor timpurilor, spornic, ofera volum si alungire si pretul acceptabil!
Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara un rimel cu o periuta curbata extrem de ciudat si dificil de utilizat, dar cand reusesti(in sfarsit ), rezultatul este ok.
Un produs care l am pus tot la mascara este Lancome Cils Booster XL este un base mascara care intareste genele si ,in acelasi timp ofera si mai mult volum-foarte bun produsul, acum il am in varianta pentru ochi sensibili!
Am terminat ultimul recipient cu solutia de curatare pensule Pro Hygiene Collection Antibacterial Sanitizer for natural&synthetic brushes un produs bun, dar intens/puternic ( vreau sa zic aici -daca nu eram atenta si din greseala ceva solutie ajungea pe o unghie data cu oja-oja se lua mai ceva decat dupa dizolvat ).
Ultimele 2 produse sunt din categoria buze:
The Body Shop scrub pentru buze si Burt's Bees tinted lip balm Rose un strugurel fain, hidratant-merita incercat!
Cam atat la categoria machiaj-urmeaza celelalte categorii cu mult mai multe produse consumate.
Pupicei!

2 comentarii: